In tegenstelling tot andere jaren zal het wandelweekend in April niet doorgaan in Duitsland. Ditmaal is geopteerd voor een weekend aan zee. Namelijk Oostduinkerke van 26 tot 28 april 2019.
Het hotel is gelegen op de grens van Nieuwpoort en Oostduinkerke. Oostduinkerke heeft de mooiste duinen en een uitgestrekt strand heilzame zeelucht, een bruisend centrum en uitvalbasis voor zomerse fietstochten en lange wandelingen. Met de kusttram kom je zo in Oostende of De Panne.

Gegevens Hotel : Vakantiedomein Hoge Duin Kinderlaan 47 8670 Oostduinkerke www.hogeduin.be

De kostprijs bedraagt 195 € / persoon voor een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer bedraagt dit 225 € / persoon. De prijzen zijn op basis van volpension (zonder dranken).

Het programma ziet er uit als volgt :
Vrijdag vertrek om 9 uur in Kasterlee en aankomst verwacht in Oostduinkerke rond 11 uur. Hier wordt een gratis koffie aangeboden door het huis. Rond 13 uur worden we vergast op soep met 3 belegde broodjes. Waarna we een wandeling maken. Om 19 uur wordt het avondmaal aangeboden in uitgebreid warm en koud buffet.

Zaterdag om 8 uur is het ontbijtbuffet. Om 12 uur lunch onder de vorm van pastabuffet en gemengde salades en frietjes met stoofvlees. Om 19 uur wordt het avondmaal aangeboden in uitgebreid warm en koud buffet.

Zondag om 8 uur is het ontbijtbuffet en zondag om 13 uur soep met 3 belegde broodjes. Het wandelprogramma zal nog verder uitgewerkt worden door onze specialisten.

Inschrijvingen dienen te gebeuren voor 1 maart .
Inschrijving is slechts effectief na betaling het voorschot 100 € per persoon. Op bankrekening IBAN BE70 2300 2676 2825 van de Pompoenstappers. Bij betaling eventueel vermelden als je een éénpersoonskamer wenst. Alsook Naam en voornaam en aantal personen. Het saldo van 95 € of 125 € moet betaald zijn vóór 1 april 2019 via overschrijving.

Pin It on Pinterest

Share This