• Vertrek : 7 uur aan MPI de 3master in Kasterlee.
  • Afstanden : 4-7-12-20 km
  • Startplaats : Sport- und Freizeitcentrum Worriken Restaurant Marco Polo Worriken 9 4750 B[utgenbach Luik
  • Starttijden : van 07 uur tot 15 uur.
  • Inschrijving : Leden 1,1 €

Heerlijk wandelen inde natuur van Oost-België
Rondom de aanlokkelijke recreatietrekpleister Warche-Stuwmeer, verscheidenheid in het landschap, is er een overvloed aan activiteiten en uitstekende logeermogelijkhedenDe Warche stuwdam met een oppervlakte van 120 ha
(Bütgenbach meer) is het middelpunt van een typisch Eifel landschap, omgeven door ongerepte natuur, grote bossen, uitgestrekte groene omgeving, prachtige heggenlandschappen en goed bewaarde natuurbehoudgebieden. Centraal ligt het
sportcentrum Worriken met een uitgebreid en actief vrijetijdsaanbod, van vakantiedorp en camping over een uitgebreid aanbod aan sport en watersport, evenals een trainingsterrein voor bergbeklimmers.

VENNtastic Beach (8.000 m2 badstrand), bewaakte zwemzone van 2000 m2 en eilandjes waar er gezond kan worden, trampoline (7 m) en klimberg (5 m). Uniek recreatiegebied dat in de gemeente Bütgenbach uitnodigt om te genieten van de ongerepte natuur. Ergens in het dal van de Warche of tijdens een wandeling langs het water, rond het meer. Natuur, gezondheid en zintuiglijke belevenis staat centraal in Herba Sana Garten in Elsenborm waar er ongeveer geneeskrachtige planten en 80 wilde plantensoorten staan. Liefhebbers van geschiedenis ontdekken in de buurt het Truschbaum museum waar er veel te leren valt over de legendarische legerplaats van Elsenborn.Terwijl voornamelijk gezinnen plezier maken tijdens de rit met een loopfiets op de voormalige Veenspoorweg langs de idyllische Hoge Venen, worden fijnproevers tijdens de Gourmet Tour van Bütgenbach naar Nidrum en terug in de watten gelegd. Vijf restaurants, die langs het wandelpad door het prachtige Warchedal liggen, verwennen de deelnemers met de fel begeerde Oost-Belgische kookkunst.

Wij vertrekken in Bütgenbach om 16 uur terug richting Kasterlee

Vers van de pers.

Het wandelweekend 2020 in april zal doorgaan bij Vayamundo in Houffalize. !!!!!
Meer informatie in het volgend Pompoentje.

Vertrek : 7 uur aan MPI de 3master in Kasterlee.

Vertrek : 7 uur aan MPI de 3master in Kasterlee.

 

Pin It on Pinterest

Share This