• Vertrekplaats: MPI de 3 Master Pater Damiaanstraat 10 Kasterlee
  • Vertrekuren: Vanaf 6 uur tot 15.00
  • Afstanden: 4 -6-10-15-20-25-30-35-40 km

De wandelaars kunnen eventueel afgehaald worden aan het station van Tielen Om 8.40 – 9.40- of 10.40 uur. Graag even een seintje vooraf indien mogelijk.

De 4 km is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Wij vertrekken in het MPi De 3 Master en er zijn 3 rustposten voorzien. Eerst en vooral heb je de startzaal in het MPI de 3 Master, verder in oosteneinde en Het Prinsenpark in Retie. Een deel van de afstanden maken een lus aan de start tussen Kasterlee en Lichtaart door het Provinciaal domein de Hoge Mouw en de koningsbossen om zo terug aan de start te komen. Van daar gaan we met alle afstanden door het dorp en over de Molenberg richting Terloo om zo in Oosteneinde te komen waar de volgende rustpost gelegen is.

Van daaruit gaan de kleinere afstanden terug langs de Kleine Nete en de watermolen en over de Kabouterberg terug naar de aankomst. De grotere afstanden gaan van Oosteneinde over landbouwwegen naar het Prinsenpark waar de volgende rustpost gelegen is. De drie grootste afstanden 30-35 en 40 km maken daar nog een lus door de mooie natuur en vervolgens terug op de rust uit te komen in het Prinsenpark. Om van hieruit met de overige afstanden terug naar oosteneinde te wandelen. Van daaruit vertrekken we met alle afstanden naar de startzaal in Kasterlee.

Vertrekpunt: Pater Damiaanstraat 10 Kasterlee

Pin It on Pinterest

Share This