Dit jaar gaat het wandelweekend van 22 tot 24 april 2022 door in het Vayamundo complex van Houffalize. Ol Fosse d’Outh 1 6660 Houffalize.

Vayamundo is gelegen in een zeer rustige en feeërieke omgeving, op ongeveer een kleine kilometer van het domein.

Voorzieningen: Gratis wifi-Binnenzwembad-Fitnessruimte-Wellnesscentrum-Bar.

Ontbijt en avondmaal zijn in buffetvorm all-in. Vrijdag en zondag is de lunch in de prijs inbegrepen.

Kostprijs voor een tweepersoonskamer 190 € / persoon Een éénpersoonskamer bedraagt 220 €/ persoon. Er zijn 25 2-persoonskamers voorzien en 10 1-persoonskamers. Inschrijvingen dienen te gebeuren voor 1 maart  De inschrijving is slechts effectief na betaling het voorschot 100 € per persoon. Op bankrekening IBAN BE70 2300 2676 2825 van de Pompoenstappers. Bij betaling eventueel vermelden als je een éénpersoonskamer wenst. Alsook Naam en voornaam en aantal personen. Het saldo van 90 € of 120 € moet betaald zijn vóór 1 april 2020 via overschrijving.

Wij vertrekken vrijdag 24 april rond 9 uur in Kasterlee op de gebruikelijke vertrekplaats. Rond 11.30 worden wij verwacht in Houffalize. Daar worden we vergast op een koffie en een lunch met een soep en broodje. Indien de kamers vrij zijn worden deze toegewezen en na de middag maken en we een korte wandeling. Avondmaal en ontbijt worden geserveerd in de grote eetzaal. Het verdere wandelprogramma zal op latere datum bekend gemaakt worden. Zondag na de lunch keren we terug richting Kasterlee.

Nergens in België is de natuur nog zo puur en ongerept als in Houffalize. De ideale uitvalsbasis dus voor zowel avontuurlijke sporters als natuurliefhebbers op zoek naar rust. Overal vind je bewegwijzerde routes die je naar de mooiste plekjes van de Ardennen leiden.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This