Clubinfo


Beste wandelaar welkom

Via deze weg willen we u praktische en handige informatie meegeven omtrent het reilen en zeilen van onze wandelclub.

Heb je vragen en/of opmerkingen kan je steeds terecht bij onze bestuursleden, zij zullen met alle plezier u verder helpen.

Onze club maakt deel uit van Wandelsport Vlaanderen, waardoor u als lid ook automatisch verzekerd bent bij deze federatie en u tevens de driemaandelijks Walking Magazine (één per gezin). Wandelsport Vlaanderen is aangesloten bij het Belgisch Volkssport Verbond (BVV) dat deel uitmaakt van het Internationaal Volkssport Verbond (IVV).

Onze wandelclub opgericht in 2001, ondertussen reeds meer dan 15 jaar en telt momenteel meer dan 300 leden. Onder de leden zijn er zowel recreatieve als sportieve wandelaars. de tochten variëren merendeels van 4 tot 50 km. De liefhebbers die zin hebben in meer heb je ook nog op diverse plaatsen een 100 km . Als u met vragen zit over lange afstandswandelingen kunnen wij jullie met elkaar in contact brengen. Het kan soms ook handig zijn om lange verplaatsingen, door gezamenlijk vervoer, goedkoper te maken.

Een aantal clubleden opleidingen gevolgd als wandelbegeleider en wandelinitiator. Deze staan u geaag bij als u problemen hebt bij de voorbereiding op een wandeltocht en/of bij de keuze van wandelmateriaal (kledij, schoenen enz.). Door het organiseren van allerlei nevenaktiviteiten wordt er speciaal aandacht besteed om de band tussen de leden te verstevigen. Tijdens ledenwandelingen op zaterdag worden éénmaal per maand een wandeling van ong. 10 km geroganiseerd binnen de gemeente groot-Kasterlee zodat de leden kans krijgen om elkaar in clubverband te ontmoeten. Ook op donderdagnamiddag worden wekelijks wandelingen gemaakt onder begeleiding van onze leden. Afstand 2 x 5 km.

Voelt u zich geroepen om als clublid een helpende hand te bieden bij één van onze organisaties laat het ons weten. U word u hiervoor beloond met een waardebon die u zoals uw spaarkaart kan inruilen bij een cluborganisatie . U ziet wij hebben heel wat te bieden aan de wandelaars. Hoewel wij als een jonge club met nog heel wat groeimogelijkheden zijn , streven wij ernaar om het onze leden zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is inbreng van nieuwe ideeën steeds welkom. Het bestuur, wenst te werken met een open visie daarom vragen wij aan alle clubleden “is er iets dat jullie niet zint laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat de nodige akties ter verbetering kunnen genomen worden”.

Zoals u ziet , heeft onze club u veel te bieden en maakt u een goede keuze om lid te worden van onze club.

Sportieve groeten en vooral veel wandelplezier ! Hopelijk tot binnenkort !

Pin It on Pinterest

Share This